آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained
آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained
Blog Article
سردرد بدندرد .ضعف بیحالی .معدم کار نمیکنه چرا من خوب نمیشم ولی دکتر نرفتم ولی قرص ازیتروماتسین میخورم روزی یک عدد با مسکن استامینوفن لطفان راهنمای ام کنید
توجه: عوارض جانبی داروهای ضدویروس ممکن است شامل حالت تهوع و استفراغ باشد. برای کاهش عوارض دارو بهتر است دارو را با معدهی پر مصرف کنید.
در ادامهی این مقاله به روشهای درمان بیماری ذات الریه و تب میپردازیم.
هر چقدر داروی ضد ویروس را زودتر دریافت کنید، اثربخشی آن بیشتر است. تحقیق در مورد بهترین دارو برای آنفولانزا نشان داده است که مصرف داروی ضد ویروس را باید ظرف ۴۸ ساعت پس از بروز علائم شروع کنید.
استراحت و خواب کافی از دیگر عواملی است که باعث افزایش مقاومت بدن میشود.
هر سال محققان شایعترین سویههای مربوط به آنفلوآنزا را مشخص میکنند تا از آنها برای آنفلوانزای پرندگان در ایران تهیه واکسن استفاده کنند. واکسن یکی از سادهترین و موثرترین راههای پیشگیری از این بیماری مسری است. با مجله درمانکده همراه شوید تا درباره آنفلوآنزا اطلاعات بیشتری کسب کنید.
آنفلوآنزا در چه فصولی شایعتر است؟ در هر زمانی از سال میتوانید به این بیماری مبتلا شوید، اما در پاییز و زمستان احتمال بروز این مشکل بیشتر است.
برای هر بیمار آنفولانزا نیازی به استفاده از داروهای ضدویروسی نیست. این داروها به ویژه برای گروههای در معرض خطر تجویز میشوند.
دریافت واکسن: از مهمترین عواملی که باعث پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به بیماری آنفولانزا میشود، تزریق واکسن آنفولانزا میباشد.
اما برعکس بیماری سرما خوردگی، آنفولانزا می تواند منجر به بروز بیماریهای شدیدی مانند ذات الریه یا عفونت های باکتریایی شود.
وی با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوانزا برای زنان باردار محدودیت زمانی ندارد، اظهار کرد: پاسخ ایمنی این واکسن به چهار نوع ویروس است و ممکن است مانند واکسنهای دیگر پاسخ ایمنی کامل را ندهد.
معرفی انواع دارو سرماخوردگی (قرص، شربت و آمپول): با سرماخوردگی خداحافظی کنید!
علائم، راههای درمان و پیشگیری
زندگی نباتی چیست؟ چه مدت طول میکشد؟ آیا درمان دارد؟ ۱۴۰۱-۱۰-۰۸